Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cinema
El festival Protesta de cinema de crítica social obre les inscripcions de la seva sisena edició

es del 15 de febrer i fins al 15 de maig es podran inscriure els curtmetratges a través de la pàgina web del festival o de les plataformes Festhome, Clickforfestivals i Filmfreeway.

16/02/2018 Llengua
Avui s'obren les inscripcions de curtmetratges a la sisena edició del festival Protesta que tindrà lloc a Vic entre el 19 i el 28 d'octubre. La inscripció dels films es pot fer fins al dia 15 de maig des de la pàgina del festival (www.festivalprotesta.cat) o, a través de les plataformes FesthomeClickforfestivals Filmfreeway. Per primera vegada, la inscripció tindrà un cost de 3 euros.

La durada dels treballs no pot superar els 30 minuts i es poden presentar peces de ficció i documental. El comitè de selecció farà una tria dels curtmetratges finalistes, dels quals el jurat atorgarà el premi al millor curtmetratge documental i al millor curtmetratge de ficció. En els pròxims mesos s'aniran fent públics els noms dels membres del jurat d'enguany, sempre relacionats amb l'activisme social o amb el món audiovisual. El premi del públic el podran votar els assistents a les projeccions dels curts finalistes durant els dies de festival. A l'octubre es faran públics els films finalistes, que es projectaran durant el festival, en diferents espais de Vic.

El premi al millor curtmetratge documental i millor curtmetratge de ficció està dotat amb 1.000 euros, i el premi del públic amb 500 euros. El 25% de cada premi anirà destinat a una entitat o associació sense ànim de lucre, que el mateix guanyador o guanyadora escollirà. A més, els guanyadors rebran el trofeu del festival, una escultura de forja feta per Enric Pla Montferrer.

El concurs de curtmetratges és només una part del festival Protesta, que des de la passada edició compta amb una extensa programació de llargmetratges i activitats paral·leles.

Protesta 6.0

El festival vol seguir amb la voluntat de ser un espai de desconnexió i reconnexió a través de la reflexió i el pensament crític. És per això que, igual que en passades edicions, l'organització del festival promourà un gran nombre d'activitats paral·leles i projeccions entorn a una temàtica. Algunes temàtiques tractades fins ara són Dones rebels i Art. Aquest any, el festival vol posar sobre la taula l'afectació que les noves tecnologies i les xarxes socials -el món virtual- tenen sobre les vides i les relacions de les persones.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid