x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
@Som27iMe
Dues encausades al procés judicial contra "Som 27 i Més" passen pels jutjats de Rubí i Girona
15/02/2018 Drets i Llibertats
Som 27 i més Som 27 i més

Aquest dimecres han passat pels jutjats de Rubí i Girona, Laura Gené i Maria Garcia respectivament.

Gené s'ha presentat voluntàriament amb el seu advocat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat. Posteriorment ha estat al Jutjats de Rubí on l'han notificat les acusacions i l'obertura de judici oral. Després ha estat posada en llibertat. El mateix ha passat amb Maria Garcia, però en aquest cas al jutjat de Girona on s'ha presentat també voluntàriament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid