Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per a la República
David Fernàndez: "Felipe VI visita Catalunya en condició de rei de bastos"

Tella també ha assegurat que “totes les institucions de l'Estat espanyol, també Felipe VI, estan al servei del projecte nacionalista espanyol i la unitat d'Espanya, fent ús de la violència per aplicar aquest projecte polític”.

27/02/2018 Política

Sota el títol "Sobirania de Catalunya i respecte pels drets polítics", la CUP ha convocat aquest migdia una roda de premsa a Ginebra mentre el ministre d'Exteriors espanyol, Alfonso Dastis, participava a la reunió del Consell de les Nacions Unides per als Drets Humans —que se celebra a Ginebra.

L'acte de la CUP ha comptat amb la participació de David Fernàndez i la responsable de relacions internacionals del partit, Aina Tella, i el periodista independent Juan Gasparini.

"La causa general que s'està instruint en l'Estat espanyol contra Catalunya acabarà en el Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg”, ha afirmat David Fernàndez. Sobre les massives protestes per la visita aquest diumenge a Barcelona del rei Felipe VI amb motiu de la inauguració del Mobile World Congress, la primera visita del monarca espanyol a Catalunya des del seu discurs després del referèndum de l'1-0, Fernández ha assenyalat: “El rei Felipe VI s'ha convertit en el rei del PP i C’s i visita Catalunya en condició de rei de bastos”.

Per la seva banda, Aina Tella ha destacat que aquesta conferència “vol ser una resposta a la visita del ministre d'Afers exteriors espanyol, Alfonso Dastis, al consell de Drets Humans de l'ONU”. Tella també ha assegurat que “totes les institucions de l'Estat espanyol, també Felipe VI, estan al servei del projecte nacionalista espanyol i la unitat d'Espanya, fent ús de la violència per aplicar aquest projecte polític”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid