Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
“El Jubilats es mouen contra la pujada del 0’25 de les pensions i preparen manifestacions arreu de l’Estat”

Aquest dijous a les 10.30h a la plaça de Catalunya de Barcelona

20/02/2018 Drets i Llibertats

El dia 22 es manifestaran els jubilats, treballadors i els col·lectiu de joves en defensa del sistema de pensions públiques. Mentre el Gobierno de España publicita els plans privats de pensions des del Consell de Ministres i de la portantveu del Pacto de Toledo la Celia Villalobos es pleguen de mans per tal d’incentivar les propostes parlamentàries de reforma del sistema per tal de fer-lo suficient econòmica i socialment. El pilar més important de cohesió social no pot ser esgarrapat dia rere dia amb la indiferència del pensament Neoliberal del polítics que governen.

Les seves reivindicacions no solament abasten al 0’25. Volen la derogació de les reformes laborals dels Presidents Zapatero y Rajoy i les reformes que afecten a la Seguretat Social en els vessants pensions, sanitat i dependència. Exigeixen un pla efectiu i programat de construcció de residències públiques on les despeses siguin el 75% de les pensions dels jubilats.

Segons la Marea Pensionista "No ens plegarem a aquesta indiferència planejada que demostra, una vegada més, a favor de
qui governen. La nostra rebel·lió pacífica crida als carrers i places de tot l’Estat que: Si ens toquen les pensions, ho pagaran a les eleccions. No es pot tenir major despesi a la Democràcia que impedir debats parlamentaris al·legant sostres pressupostaris i disfressant la realitat de milions de famílies que viuen en precari"

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid