Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Arxivada la denúncia contra el “Sr Bohigues” de Rac1
13/02/2018 Política
El Jutjat Instrucció número 9 de Barcelona ha notificat avui a Drets l’arxivament de la denúncia contra l’actor Eduard Biosca –el senyor Bohigues- per haver fet un acudit sobre els policies dels vaixells del Piolín al programa Versió Original de Rac1.

En la interlocutòria de sobreseïment lliure i arxiu, la jutgessa arxiva el cas argumentant que, tot i que l’acudit pugui ser de mal gust, l’actor no va incórrer en cap delicte.

El “Senyor Bohigues” va ser denunciat per la Policia Nacional, i va haver d’anar a declarar al jutjat d’instrucció número 9 de Barcelona acusat d’un delicte d’injúries contra els cossos i forces de seguretat de l’Estat.

L’advocat Sergi Blázquez de Drets ha representat desinteressadament Eduard Biosca, i es mostra molt satisfet de l’arxivament ja que tirar endavant amb el procés judicial hauria suposat un atac flagrant contra la llibertat d’expressió.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid