Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cbinema
Zinemaldia 2018: "la república del cinema basc arriba a Barcelona des d’una galàxia molt llunyana"
26/01/2018 Comunicació

Des d’una galàxia molt llunyana arriba enguany la 13na edició de Zinemaldia.Cat,  el festival de cinema basc a Catalunya que cada any organitza el Centre Cultural Euskal Etxea. I ho fa amb propostes que prometen arribar molt lluny i amb estrenes exclusives a Catalunya.

El certamen, que forma part de Catalunya Film Festivals, va néixer fa 13 anys amb la intenció de trencar tòpics i ho demostrarà del 8 al 18 de febrer als Cinemes Girona.

La programació de les seccions oficials d’enguany consta de 9 pel·lícules, gran part, estrenes a Catalunya i que, en alguns casos només s’han vist al Festival de Cinema de Donostia. Totes elles es podran veure als Cinemes Girona de la capital. Entre aquestes hi ha produccions destacades com la premiada i amb 13 nominacions als Goya, Handia, o Errementari (que es preestrena al festival), dirigida per Paul Urkijo i produïda per Álex de la Iglesia. En la secció documental, hi haurà films que sorprendran el públic com la també premiada Converso o la de rabiosa actualitat Volar.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid