Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Barcelona/Cambrils
ERC i PDCAT demanen la compareixença de Zoido per la relació del CNI amb l'imam de Ripoll
22/01/2018 Política

Els diputats al Congrès de Diputats Joan Tardà  per ERC i Carles Campuzano pel PdCAT han sol·licitat la compareixença del Ministre de l'Interior espanyol Juan Ignacio Zoido per donar explicacions sobre la relació de l'Estat espanyol i "en particular del seus serveis d'intel·ligència, amb el terrorista Aldelbaki Es Satty", conegut com "l'iman de Ripoll".

Cal recordar que l'imam de Ripoll considerat el cervell dels atemptats de Barcelona i Cambrils del passat 17 d'agost, va ser un confident del CNI, segons explica el diari El País. A més de ser investigat a l'operació Chacal, l'imam va col·laborar amb la policia d'intel·ligència espanyola almenys durant la seva estada a la presó de Castelló, entre el 2010 i 2014, on va estar ingressat per un delicte de tràfic de drogues.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid