Som 27 i més
En llibertat l'exregidor de Gramenet encausat per l'ocupació del rectorat de la UAB

Un cop es va conèixer la detenció s'ha generat una mobilització espontània convocant un concentració davant del jutjat que ha aplegat a nombroses persones

12/01/2018 Drets i Llibertats

Oriol Corral, exregidor de Santa Coloma de Gramenet ha estat posat en llibertat al migdia després d'haver estat detingut al matí en el seu domicili. Detenció que havia anunciat en una piulada en el seu compte de twitter.

Corral és un dels encausats per l'ocupació del rectorat de la UAB i arriba pocs dies després d'una primera detenció a Igualada d'un altre encausat Carles Duran, que posteriorment també va ser posat en llibertat.

Corral va ser membre i portaveu del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) al campus de Cerdanyola del Vallès  quan es va dur a terme l’acció de protesta.

El col·lectiu "Som 27 i més", que aplega els acusats d’ocupar el rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l'abril de 2013, aquest dimarts va escenificar el seu malestar davant “les irregularitats” del seu procés judicial amb un acte públic de denúncia davant el rectorat de la universitat.