Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat de premsa
Debat a el Centre Cultural Euskal Etxea sobre "Repressió a la llibertat de premsa Del País Basc a Catalunya"

El proper divendres a les 19h al Centre Cultural Euskal Etxea (Arc de Sant Vicenç s/n, Barcelona)

09/01/2018 Drets i Llibertats
L'aplicació del 155 i la incidència, entre d'altres, ens els mitjans publics, ha fet recuperar conceptes com "censura" i ha posat sobre la taula la repressió a la llibertat de premsa. Però aquesta persecució fa temps que s'aplica, com ho demostra el tancament de mitjans de comunicació bascos.

Per parlar de l'experiència basca i de la catalana, el Centre Cultural Euskal Etxea i La Directa han organitzat una taula rodona dins del cicle Ez Ahaztu-No Oblidem. L'acte comptarà amb la presència de: Martxelo Otamendi (Egunkaria); Jabier Salutregi (Egin); Eli Zunzunegi (ETB); David Bassa (TV3); La Directa i Gerard López (Catalunya Ràdio).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid