Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Concentració davant el INSS de Barcelona: contra la ‘merda’ de pujada del 0’25% de les pensions

Serà aquest dijous a les 10 hores. "En els últims 7 anys nuestas pensions han perdut més d'un 7% de poder adquisitiu. Perquè no et robin la teva pensió, participa i lluita!"

31/01/2018 Drets i Llibertats
Concentració davant el INSS de Barcelona: contra la ?merda? de pujada del 0?25% de les pensions Concentració davant el INSS de Barcelona: contra la ?merda? de pujada del 0?25% de les pensions
La Marea pensionista ha convocat aques dijous una concentració, a les 10 hores, davant el INSS, C/ Sant Antoni Maria Claret, 5-11, Barcelona, (Metre Línia 4-Joanic)

Reivindica la recuperació del poder adquisitiu de les pensions començant per recuperar 1,9% perdut en el 2012, amb la revisió automàtica de la pensions amb l'IPC.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid