Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Transport públic
Accions simultànies en una vintena d'estacions contra la pujada de tarifes als transports

La plataforma ha anunciat que se celebrarà una “gran acció” el dimecres 24 de gener, tot i que no van explicar encara en què consistirà.

11/01/2018 Drets i Llibertats

Desenes de persones han participat aquest dimecres en les protestes convocades per la Plataforma Stop Pujades Transport en accions simultànies en 22 estacions de Metro i ferrocarrils de Barcelona i rodalies. En la majoria d'indrets les accions han consistit en deixar el pas lliure per facilitar l'entrada dels usuaris sense validar el billet.

Les mobilitzacions responen a la pujada de de tarifes d’un 2% de mitjana dictat per l’Autoritat de Transport Metropolità (ATM), que ha encarit la T-10 d’una zona fins als 10,20 euros després de dos anys de congelació de tarifes.

Hi han hagut concentracions a a l'estació del Clot, la plaça de Catalunya, Sant Andreu, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu, Fontana, o la plaça d'en Joanic i han cridat lemes com "Els metros seran sempre nostres" i "Contra la pujada, protesta organitzada". La plataforma exigeix que es constituiexi una taula de debat sobre el transport públic i que el model de gestió sigui íntegrament públic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid