Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antimilitarisme
Potencialitats i límits de la banca ètica a les institucions: tema principal de les jornades ‘Desarmem les polítiques financeres’
05/12/2017 Política

Com poden les institucions ser més coherents amb la cultura de pau en l’àmbit financer? És la pregunta de la qual parteixen les Jornades "Desarmem les polítiques financeres. Com introduir les finances ètiques en les nostres institucions?", organitzades per el Centre Delàs d'Estudis per la Pau i SETEM Catalunya, que tindran lloc la tarda del 14 de desembre de 2017 a Barcelona.

Les jornades comptaran amb ponents experts en les finances ètiques i la banca armada, així com amb responsables polítics de les àrees d'economia de diferents governs municipals, que reflexionaran sobre la coherència de polítiques i la viabilitat de la introducció i consolidació de les finances ètiques en les administracions públiques.

Després d’una presentació de les Jornades a les 17:30h, tindrà lloc una primera taula a les 18h, que porta per títol Pot l’administració passar de la banca armada a la banca ètica? Reptes i obstacles a la consolidació de les finances ètiques. En ella, abordarem la problemàtica de la banca armada i els reptes de les finances ètiques, i identificarem els obstacles de caràcter jurídic i tècnic pel que fa al finançament de les administracions públiques municipals i supramunicipals.

Més endavant, a les 19:30h, representants dels governs municipals de Barcelona, Badalona, Madrid i València exposaran e en una segona taula rodona Què s’està fent per tenir polítiques coherents amb la pau i la justícia global? Compromisos i limitacions dels municipis per avançar cap a les finances ètiques sobre les possibilitats per fer passos cap a unes finances ètiques amb més pes en el finançament de les administracions públiques, replicant bones pràctiques i establint recomanacions a escala municipal per tal de millorar la coherència de polítiques en l’àmbit financer en clau de cultura de pau.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid