Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nadal independentista

Aquest Nadal hi ha una presència independentista molt important en totes les àrees de la societat catalana. Com es queixa el digital ultra Meditarráneo Digital "No hay acto público en Cataluña que no se convierta en un aquelarre del separatismo".

27/12/2017 Harmonies de lluita
Centenars de felicitacions de Nadal independentistes, desenes de versions de la nadala antirepressiva "Quan somrius" penjades a la xarxa en menys de 3 dies, cantades de nadales davant dels ajuntaments, llaços grocs al carrer i arbres de Nadal, estelades i crits de llibertat al concert de Sant Esteve,  caves que destinen part dels seus beneficis a Òmnium Cultural i els tradiconals Productes de la Terra fan que aquest Nadal hi hagi una presència independentista molt important en tots  els àmbits de la societat catalana. Com es queixa el digital ultra Meditarráneo Digital "No hay acto público en Cataluña que no se convierta en un aquelarre del separatismo".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid