Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Les urnes no ens fan por! El 21 de desembre revalidem la República catalana!
Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana

El passat dia 1 d’Octubre, el poble de Catalunya va ser convocat a un referèndum en què hi van participar 2.286.217 persones, de les quals 2.044.038 van votar a favor de la República catalana. S’ha destacar que la mobilització de la societat organitzada va permetre que el referèndum es pogués realitzar en condicions democràtiques, tot i el marc general de repressió i brutalitat de les forces de seguretat de l’Estat.

Així, els resultats del referèndum de l’1 d’Octubre autoritzaven el Parlament a fer la Declaració d’independència del 27 d’octubre i a iniciar el camí de constitució de la República. Malauradament, la repressió i l’aplicació de l’article 155 per part del govern espanyol ha impedit implementar els resultats del referèndum. Una repressió que ha comportat l’empresonament dels presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural i dels consellers del Govern, i l’exili del president de la Generalitat i la resta de consellers a Brussel·les. Un 155 que ja afecta a sectors de la classe treballadora com ara mestres i professors, mitjans de comunicació, administració pública de la Generalitat, organismes dependents de pressupostos anul·lats, retorn d’IVA per “noves interpretacions” a teatres, museus... amb perill de tancaments i acomiadaments.

En aquest sentit, la convocatòria de les eleccions del 21 de desembre és una oportunitat per revalidar els resultats del referèndum de l’1 d’Octubre i per construir la República. És per això que, des de Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana.

- Ens comprometem a seguir treballant per estendre entre l’afiliació que la República catalana és la solució per aconseguir una societat més justa, progressista i lliure, i perquè el sindicat s’impliqui en l’aplicació de les decisions presses pel Parlament, seguint el mandat democràtic del poble català, des de la perspectiva dels interessos laborals i socials de la classe treballadora i del conjunt de les classes populars.

- Fem una crida a tota la ciutadania a defensar l’autogovern, la democràcia i la consolidació de la República catalana i a tota l’afiliació a participar massivament en els actes, que convoqui el sindicat i a tots els actes unitaris, de rebuig al 155 i en favor de l’alliberament dels presos polítics.

- Demanem als treballadors i les treballadores que el 21 de desembre donin suport a les candidatures que, juntament amb el desenvolupament de programes socials necessaris en favor de les classes populars, defensin la retirada dels recursos d’inconstitucionalitat contra les lleis de caràcter social del Parlament, la derogació de l’art. 155 i que es comprometin a respectar el resultat del referèndum de l’1-O per construir la República Catalana.
#ViscalaRepúblicaCatalana

#LlibertatPresosPolítics
#Noal155
#NoSomEquidistants

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid