Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
21-D
La Guàrdia Urbana de Barcelona requisa material electoral de la CUP-CC i amenaça amb una multa de 300€
05/12/2017 Política
El Comitè de Campanya de la CUP-CC del Clot Camp de l'Arpa i la Verneda de Barcelona ha exigit a Barcelona en Comú que respecti la neutralitat electoral de l’Ajuntament davant l'actuació aquesta nit de la Guàrdia Urbana requisant material electoral de la formació

En concret va aturar dos grups de membres de la CUP-CC que començaven la campanya electoral per al 21D. Aart de requisar-lis el cartell un membre ha estat denunciat amb l'amenaça d'una sanció de 300 euros. A més a més, els agents s'han dedicat a arrencar adhesius i cartells de la formació que ja hi havia per la zona.

El Comitè considera l'actuació de la Guàrdia Urbana de Barcelona com un acte de repressió i un atac frontal a la llibertat d'expressió i a les mínimes garanties democràtiques del procés electoral imposat per l'estat espanyol.

Exigeix l'anullació immediata de la denúncia formulada contra un membre del nostre comitè de campanya i l'arxiu immediat del procediment sancionador sense cap mena de sanció ni multa i adverteix al govern de Barcelona en Comú que l'ús de la Guàrdia Urbana i d'altres cossos i organismes municipals contra les candidatures, en aquest cas la CUP-CC, suposa trencar la neutralitat electoral de l'Ajuntament i que en cas de repetir-se actuarem en conseqüència per garantir la igualtat de condicions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid