Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP reivindica “la fermesa i la coherència” dels seus càrrecs municipals com a aval per una República “efectiva i al servei de la gent”

La formació defensa que cal traslladar al Parlament les polítiques de transformació que està aplicant als ajuntaments

18/12/2017 Política

La CUP-Crida Constituent ha reivindicat la seva tasca municipalista per exemplificar “la manera de fer política transparent i participativa i les polítiques de garantia social” que defensarà a partir del 21-D. En una roda de premsa davant de l’Ajuntament de Celrà, han destacat que “la fermesa i la coherència demostrada pels càrrecs municipals de la CUP és un aval a l’hora de garantir una República efectiva i al servei de la gent”.

L’alcalde de Celrà i número 2 de la candidatura, Dani Cornellà, ha reivindicat les polítiques de transformació dels governs gironins de la CUP en matèries com la participació ciutadana, la promoció de les energies netes o el combat contra la pobresa energètica, entre d’altres. “Davant la suspensió de lleis socials per part del TC i les imposicions de l’Estat contra els nostres pobles, hem municipalitzat serveis i hem posat per davant els drets de la gent”, ha exposat Cornellà.

Per la seva banda, l’alcalde de Verges i número 6 de la llista cupaire, Ignasi Sabater, ha recordat que “els càrrecs electes de la CUP han actuat amb valentia i fidelitat a les institucions catalanes i a la voluntat popular” i ha advertit que “continuar amb aquesta actitud serà l’únic que permetrà materialitzar la República i superar l’embat autoritari de l’Estat”. Sabater també ha defensat l’oportunitat d’activar una assemblea de càrrecs electes que reforci la “institucionalitzat pròpia” i el paper dels municipis en el desplegament de la República.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid