Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP crida a mobilitzar-se per evitar que el bloc del 155 imposi “repressió i polítiques al servei dels poderosos”

La formació defensa que “cal un esforç extraordinari per revertir l’estratègia de l’espanyolisme i convertir el 21-D en un bumerang democràtic a favor la República”

13/12/2017 Política

La CUP-Crida Constituent ha fet una crida a la mobilització en el tram final de la campanya per electoral “per evitar que el bloc del 155 imposi les seves polítiques repressives, recentralitzadores i al servei dels poderosos”. Ho ha assegurat la cap de llista de la formació per Girona, Natàlia Sànchez, en una visita al mercat de Banyoles acompanyada dels també candidats Dani Cornellà i Non Casadevall.

La formació ha recordat que les eleccions del 21-D se celebraran en un context d’anormalitat democràtica, i ha denunciat la persecució política a què és sotmès el sobiranisme per part de la junta electoral i el sistema judicial espanyol. Per això, segons ha assegurat el regidor banyolí Non Casadevall “cal un esforç extraordinari per revertir l’estratègia de l’espanyolisme i convertir el 21-D en un bumerang democràtic a favor la República”.

Natàlia Sànchez ha assegurat que “la triple aliança del 155 pretén imposar un autèntic retrocés en clau nacional i social i apuntalar l’statu quo que els darrers mesos havíem aconseguit esquerdar”. Davant d’això, la candidata cupaire ha instistit que “cal recuperar l’esperit de l’1 d’octubre per materialitzar la República social que necessita el país”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid