Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat presos polítics
L'ANC i Òmnium convoquen a les places davant dels Ajuntaments

Llum en la campanya i força a les urnes! Vencerem i us traurem de la presó! Llarga vida a la República!

04/12/2017 Política

L'ANC i Òmnium han fet una crida per a concentrar-se a les davants dels Ajuntaments d'arreu de Catalunya per demanar la llibertats dels Jordis, del conseller Forn i vicepresident Junqueras, ja que el Jutge del Suprem s'ha oposat al seu alliberanent.

Segons l'ANC,  la notícia d’avui ens fa endurir el somriure. De cap de les maneres podíem pensar que un estat que es pretén democràtic volgués encarar una campanya electoral mantenint a la presó gent pacífica que lluita per uns objectius polítics perfectament lícits. Anar a unes eleccions amb els teus rivals empresonats és una mostra de gran feblesa i demostra que no són capaços de convèncer la població amb un projecte de futur; sols tenen un projecte de passat i autoritarisme"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid