Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Brussel·les
Els CDR lliuren 25.000 signatures al Parlament europeu per l’alliberament dels presos polítics

El manifest denuncia que ‘s’estan vulnerant’ drets fonamentals a Catalunya

08/12/2017 Política

Coincidint amb la manifestació a Brussel·les, membres dels Comitès de Defensa de la República (CDR) de les Terres de Ponent han lliurat aquest dijous al Parlament Europeu un manifest amb 25.000 firmes per demanar a la Unió Europea la seva mediació per aconseguir ‘l’alliberament dels presos polítics’. Moltes d'aquestes signatures s'han recollit aquest dijous durant la menifestació multitudinària a Brussel·les.

El manifest denuncia que ‘s’estan vulnerant’ drets fonamentals a Catalunya. El lliurament s'ha fet davant del Parlament Europeu als eurodiputats catalans Ramon Tremosa (PDeCat), Jordi Solé (ERC) i Josep Maria Terricabras (ERC). Neus Ibáñez, membre del CDR de Lleida ha explicat la iniciativa per ‘denunciar les irregularitats dels processos judicials entorn dels polítics catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid