Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat presos polítics
El monestir de Sant Miquel de Cuixà acull un acte de suport amb els represaliats
12/12/2017 Drets i Llibertats
El proper dissabte entre les 2 i les 4 de la tarda el monestir de Sant Miquel de Cuixà obre les seues portes per a un acte de solidaritat "altament simbòlic amb els represaliats per la (in)justícia de l’estat espanyol". El Comitè de Solidaritat Catalana de Catalunya Nord ha organitzat que comptarà amb diverses intervencions i amb l'animació musical de Maties Mazarico i Ramon Gual.

El Comitè de Solidaritat ha rebut unes 300 de les urnes de l’1 d’octubre i durant l'acte seran lliurades a les persones que faran donacions a favor de les famílies dels presos i exiliats polítics.

D'altra banda, el dia anterior (divendres) a les 19h al Casal de Perpinyà i el dissabte 16 de desembre a les 18h a la sala Eyt de Prada es projectarà la pel·lícula “el primer d’octubre”. Un film que presenta les violències policiaques del referèndum.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid