Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EUSKAL HERRIA
“Expropien” 400 euros a una candidata de C’s

La persona que va trobar la cartera que havia perdut una candidata de C's del País Basc li va tornar amb tota la documentació (DNI, carnet de conduir...) però va ingressar els diners qui hi havia dins a la caixa de resistència dels presos polítics catalans i ho va reivindicar mitjançant una nota.

06/12/2017 Internacional

Marta Saldaña (una candidata del partit d'Albert Rivera al País Basc) va perdre la seva cartera i la va recuperar amb una nota en què un anònim remitent assegurava que destinaria els 400 euros que hi havia a dins de la cartera als presos polítics catalans.


L'empresària vitoriana Marta Saldaña, candidata de Ciutadans per Àlaba, va tenir una sorpresa quan fa uns dies la Policia Municipal li va lliurar la cartera que havia perdut el dia 2 de novembre al curt trajecte, de tot just 50 metres, que dista entre la seva casa a Vitòria i un basar xinès on acabava de realitzar unes compres. Anava carregada amb dues bosses i la seva idea és que la cartera va poder caure-li de la bandolera en creuar el carrer. Va avisar a la policia que al cap d'uns dies li va anunciar que l'objecte perdut havia aparegut "en una bústia de Correus".


La persona que va trobar la cartera de la candidata de C's li va tornar la cartera que havia perdut amb tota la documentació (DNI, carnet de conduir...) però va ingressar els diners qui hi havia dins a la caixa de resistència dels presos polítics catalans i ho va reivindicar mitjançant una nota.

Valora
Rànquings
  1. Una carta-manifest d'històrics represaliats independentistes mostra la solidaritat amb els presos polítics en vaga de fam
  2. Ha mort "L'avi" Josep Bou, l'independentista palamosí empresonat en l'Operació Garzón el 1992
  3. Ens ha deixat un (i ja són molts) de l’escamot dels que mai no reculen, "L'avi"
  4. Organitzacions de l'Esquerra Independentistes criden “aturar-ho tot” des del primer dia de judici
  5. La Forja convoca una mobilització per aturar el Consell de ministres del 21-D inspirada en el moviment de les armilles grogues
  6. 45 anys de la vaga de fam de Xirinacs mentre era empresonat a la Model
  7. El temps de Catalunya s'ha acabat
  8. 14-D: una gran vaga
  9. On és la Unitat Popular?
  10. Tancar portes a la ultradreta és també parlar de model de seguretat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid