mEMÒRIA HISTÒRICA
Visita de l'escriptor escocès Neil Davidson a Barcelona
10/11/2017 Història

El proper divendres 17 de novembre, Endavant (OSAN) organitza a Barcelona un acte nacional de commemoració del centenari de la revolució d’octubre. El lloc serà la sala d’actes del CADCI (Rambla de Santa Mònica 10). En aquest acte hi intervindrà la portaveu nacional d’Endavant, Isabel Vallet, i es comptarà també amb la intervenció de Neil Davidson.

Davidson és un historiador, escriptor i activista escocès, que ha publicat diverses obres sobre la sociologia de les revolucions. Una de les seves obres més notables és “Discovering the Scottish Revolution”, per la qual fou guardonat amb el Premi Memorial Isaac Deutscher.

Com a activista, Davidson és membre de RISE (Scotland's Left Alliance) i de la Radical Independence Campaign escocesa. També és un dels impulsors de RS21, un espai de debat i reflexió marxista a internet. Precisament, la recent creació del Catalan Defence Committee d’Escòcia ha estat impulsada, entre d’altres, per membres de RISE i de la Radical Independence Campaign.

Davidson serà a Barcelona durant tot el divendres 17 de novembre, i tindria disponibilitat per oferir entrevistes als mitjans, subjecte a la seva agenda d’activitats per aquest dia.