Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un nou cartell provocador del sindicat policial UFP

El sindicat de la policia espanyola Unión Federal de Policía (Ufpol) ha publicat un cartell on entre d'altres persones surten els consellers, la diputada de la CUP Anna Gabriel, els 'Jordis' i el del director de TV3, Vicent Sanchis, on apareixen  amb una creu els empresonats i el text "Suma y sigue".

03/11/2017 Drets i Llibertats

El sindicat de la policia espanyola Unión Federal de Policía (Ufpol) ha publicat al seu compte oficial de  Twitter un cartell en què apareixen els retrats de tots els membres del Govern, de la diputada de la CUP Anna Gabriel, el dels presidents d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, el del director de TV3, Vicent Sanchis, el de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el de l'exmajor dels Mossos Josep Lluís Trapero i la intendent Teresa Laplana. Els retrats dels vuit consellers empresonats, entre ells el vicepresident Oriol Junqueras, i el dels presidents de l'ANC i Òmnium apareixen tatxats amb una creu vermella. Al peu del cartell hi ha la llegenda "Suma y sigue". Aquest mateix sindicat policial va publicar un altre twit provocador el passat 9 d'octubre on sortien diversos policies armats i encaputxats amb el text "Contra los golpistas....¿Hablamos...?".

D'altra banda La Vanguardia ha fet públic un vídeo en què es veuen uns policies espanyols fent mofa dels consellers quan es dirigien a la presó. "A l'osset (Junqueras) ja veuràs com el posen. [...] Està anant a la presó un osset", diuen tot rient. "Fins que el posin de quatre potes....i li arreglin l'ull", afegeix un altre entre riures.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid