Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Suport a la vaga i aturada de país del 8 i a la manifestació de l'11

L'empresonament de vuit consellers del Govern legítim de Catalunya per part de l’Audiència nacional -que se suma a l’empresonament decretat anteriorment dels presidents d’Òmnium Cultural i de l’ANC- i l'exili de l'altra part del Govern per manca de garanties jurídiques, demostra la manipulació i utilització partidista de la Fiscalia i del poder judicial com un instrument repressor contra els legítims representants del poble de Catalunya en l’exercici del mandat popular aprovat pel nostre Parlament.

Les decisions del fiscal general nomenat pel Partit Popular -recusat pel Parlament espanyol- disten molt de ser neutrals i posen de manifest la nul·la separació de poders que regeix actualment a Espanya. Evidencien els tics autoritaris, centralitzadors i demofòbics del seu govern, com estem veient amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, que compte amb el suport de C’s i del PSOE. En cap cas ens trobem davant d’un delicte de sedició, rebel·lió ni de malversació econòmica, ja que ni hi ha hagut violència en cap moment ni es pot acusar un govern de malversació quan té els comptes intervinguts per part de l’Estat.

Un Govern, per altra part, que només complia el programa electoral amb què es va presentar a les eleccions en què va ser escollit per la ciutadania de Catalunya. En comptes d'acceptar el resultat del referèndum del 1 d'octubre, ens prenen l'autogovern i traslladen les seus de 2.000 empreses. Aquest veritable cop d'Estat està portant a detencions per simplement expressar-se, a possibles judicis contra mestres per “odi”, a possibles il·legalitzacions de partits polítics i sindicats, a il·legalització de vagues que considerin polítiques... Les eleccions del 21 D, sota aquestes condicions d'excepció, no poden ser considerades con unes eleccions “normals”. Reclamem la retirada de l’article 155 i la immediata excarceració de totes les persones empresonades i l’anul·lació dels procediments judicials oberts. És per això que fem una crida a la unitat i encoratgem tota la ciutadania a participar massivament en totes les iniciatives que s'estan convocant per rebutjar l’aplicació de l’article 155, pel retorn de les seus empresarials a Catalunya i per reclamar la immediata posada en llibertat de les persones empresonades injustament: la vaga i aturada de país de demà dia 8, la manifestació del proper dissabte 11 a les 17 hores i totes les accions que vagin encaminades als mateixos objectius.

#LlibertatPresosPolítics; #GovernLegitim; #RepúblicaCatalana; #Noal155 Apuntat als IndepesCCOO!: indepesccoo.cat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid