Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat amb Guillem Fuster

Arran de la convocatòria als tribunals del Guillem Fuster per part de la policia espanyola, el Comitè de Solidaritat Catalana comunica:

Actualment, a Catalunya, es tanca un Parlament, es tanquen polítics a la presó, s'arresten líders socials, s'imputen batlles... i s'amenaça els ciutadans per delictes d'opinió, per fer bromes a twitter o per manifestar-se pacíficament. 

El nostre company Guillem Fuster, membre fins fa poc de la nostra territorial, és cridat a declarar avui dijous 22 de novembre a Sabadell per la policia espanyola sota l'acusació de "enaltiment del terrorisme". 

En què es fonamenta l'acusació?

L'any 1987  va morir un patriota dels Països Catalans que es deia Julià Badia  en un accident de cotxe. Aquest militant no havia estat mai condemnat ni tan sols imputat per cap delicte de cap mena però sempre va ser acusat de "terrorisme" pels mitjans espanyolistes pel fet de ser independentista actiu en una època en què ser-ho era més difícil que ara.. 

Doncs bé, a inici d’any, els seus amics i familiars es van reunir en el lloc de l'accident per fer-li un petit homenatge: van explicar la seva vida, van fer discursos i van fer un arròs! Ja està. El Guillem no va fer ni discursos. Com a portaveu de Poble Llliure, va atendre dos periodistes que li van fer preguntes. 

Però des d'un despatx de Madrid on se segueixen totes les activitats independentistes, un funcionari va decidir que aquest fet era delictiu. I mesos més tard, com tants altres catalans, ja tenim el Guillem acusat per la Guardia Civil,  no ben bé de terrorisme...  però hi ha a Espanya una llei molt rigorosa que va permetre tancar molts bascos com el mateix Otegui, per "enaltiment del terrorisme" i que ara volen aplicar a Catalunya en un intent d' assimilar la reivindicació pacifica amb la lluita terrorista.

El nostre suport al Guillem i als seus companys. Tots sem Guillem, com tots sem demòcrates i defensarem sempre la llibertat d'expressió i l'autodeterminació del poble català.

Comitè de Solidaritat catalana

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid