Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
21-D
Poble Lliure proposa una candidatura àmplia guanyadora pel 21D

L’organització independentista Poble Lliure, ha emès un comunciat avui 4 de novembre, expressant primerament el seu rebuig a l’empresonament del Govern legítim de la República Catalana.

04/11/2017 Política
L’organització independentista Poble Lliure, ha emès un comunciat avui 4 de novembre, expressant primerament el seu rebuig a l’empresonament del Govern legítim de la República Catalana. Denuncien que “tant els empresonaments de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart com de les conselleres i consellers, o la pressió contra les persones que han denunciat agressions policials i contra periodistes i mitjans de comunicació, només volen espantar el poble”. Així mateix expressen tota la solidaritat amb el President, les Conselleres i els Consellers i membres de la Mesa del Parlament i criden a tothom a participar en les mobilitzacions contra la repressió de l’estat demofòbic espanyol.

En aquest mateix comunicat, Poble Lliure es pronuncia en referència als comicis del proper 21D afirmant que “la fita a assolir el proper 21 de desembre és materialitzar una àmplia majoria parlementària que constati el rebuig a l’aplicació de l’article 155, denunciï de manera preeminent l’embogiment demofòbic de l’Estat i l’ocupació policial que patim el poble català”. El portaveu de Poble Lliure, Guillem fuster explica que “cal que aquesta majoria parlamenària es comprometi en fer efectiva també la República a partir del 22 de desembre, que els debats d’aquests dies, entre formacions polítiques, s’han de centrar més en què fer l’endemà de les eleccions que no pas en el mateix dia” recordant que aquesta comtessa electoral ha estat imposada per l’Estat.”

En aquest sentit, l’organització també manifesta la seva voluntat de treballar per constituir una “candidatura àmplia guanyadora que concorri a les eleccions del 21 de desembre, i que durant les properes setmanes dissenyi quina serà l’acció governamental que durà a terme per tal d’implementar les estructures i la legalitat republicana i treballi pel reconeixement internacional de la República Catalana.”

Fuster també expressa que “en les greus hores que vivim com a país, és moment d’actuar amb la màxima excepcionalitat política, actuar amb serenor i amb l’únic objectiu de materialitzar la voluntat popular expressada el passat 1 d’octube”

Poble Lliure emplaça a tot el poble català a seguir participant de les mobilitzacions tant nacionals com locals, amb especial reconeixement a la tasca dels Comités de Defensa de la República, per tal de defensar els drets individuals i col·lectius enfront la repressió de l’Estat i l’aplicaicó de l’article 155.

Així mateix, criden a tota la ciutadania a secundar la convocatòria de Vaga General del proper 8 de novembre i a aturar el país una altra vegada per demanar la lliberat dels presos polítics i la defensa de la República.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid