Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró

La “presidenta en funcions de la Generalitat” imposada pel 155 visitarà la Costa Brava el proper divendres a la tarda durant la 22ª trobada d’economia de S’Agaró on també hi assistiran Luís de Guindos, Miquel Iceta i Santi Vila.

19/11/2017 Política

El proper divendres 24 de novembre la “presidenta en funcions de la Generalitat” imposada per l’article 155 visitarà la Costa Brava durant la 22ª trobada d’economia de S’Agaró on també hi assistiran Luís de Guindos, Miquel Iceta i Santi Vila. L’acte es realitzarà a l’establiment de luxe S’Agaró Hotel.


Aquest cap de setmana uns desconeguts han fet pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró (algunes molt a prop de l’hotel on es farà la trobada). Les fotografies de les pintades han anat circulant per alguns grups de whatsapp i telegram durant tot el dia d’avui amb diversos comentaris, la majoria centrats en una pintada feta a menys de 30 metres del mur de l’hotel S’Agaró Hotel amb el text “Fora Soraya Assassina”. Entre alguns dels membres d’aquests grups de whatsapp s’ha creat el debat sobre si la pintada es refereix a la responsabilitat de Sáenz en les càrregues del dia 1 d’octubre i l’empresonament dels presos polítics catalans o en la possible acusació per encobriment de l’assassinat d’Emilio Botín.

Una de les últimes visites de Sáenz de Santamaria a Catalunya va ser el gener passat a Reus on va ser rebuda amb estelades i crist d'"independència" pels regidors de la CUP a la capital del Baix Camp.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid