Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#aturemlarepressió
Més d'un miler de persones es mobilitzen a Reus contra la denúncia interposada per la policia espanyola

La Policia Nacional posa denúncia a càrrecs de la CUP de Reus, ERC, PDeCAT i Ara Reus així com a membres de l'esquerra independentista i d'entitats de la ciutat per suposada "incitació a l'odi" per les mobilitzacions i manifestos de darreres setmanes!

11/11/2017 Política

Cap a les 20h, la plaça del Mercadal de Reus s'ha omplert per protestar contra la denúncia interposada per la policia espanyola contra l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, regidors del PdCAT, CUP, Ara Reus i la CUP, membres del cos dels Bombers del municipi i de la societat civil reusenca, en total 14 persones.

Durant la concentració s'ha llegit un manifest amb una pancarta en suport dels encausats sota el títol 'Aturem la repressió. Som República'. L'acte ha finalitzat amb crits de "llibertat' i amb el cant dels Segadors.

Els 14 denunciats estan citats  a declarar el proper 23 de novembre al Jutjat d'Instruccio número 2 de Reus. Als càrrecs electes se'ls ha citat per la signatura del manifest per tal que els agents de la policia espanyola marxessin de l'Hotel Gaudí. Paral·lament als Bombers, i membres de l'esquerra independentista i del teixiti associatiu de Reus se'ls investiga per la seva participació en manifestacions, així com la de l’aturada de país i concentracions davant la comissaria.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid