Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifeixisme
Manifestació a Barcelona contra les agressions feixistes
19/11/2017 Política

Sota el lema "Unim-nos contra les agressions feixistes. Prou impunitat", centenars de persones han participat aquest dissabte en una manifestació antifeixista pels carrers de Barcelona amb l'objectiu de denunciar les agressions feixistes dels darrers dies a la ciutat de Barcelona i arreu de Catalunya i tambá al País Valencià. La marxa estava convocada per  la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR), amb més de 130 adhesions d'entitats, col·lectius o sindicats, com la UGT, CCOO, Unió de Pagesos, els integrants de la Taula per la Democràcia i partits com els de l'entorn dels comuns, ERC i la CUP.

aquest dissabte en una manifestació per denunciar les nombroses agressions que veïns, membres dels cossos de seguretat i periodistes han patit en les darreres setmanes per part de grups de l'extrema dreta a Catalunya i al País Valencià.

Tensió a causa d'una contramanifestació de caire feixista

Paral·lelament, 300 persones, segons la Guàrdia Urbana, s'han concentrat a la plaça d’Artós de Sarrià contra la manifestació convocada per la Unitat Contra el Feixisme i per la unitat d’Espanya. La manifestació, impulsada pel col·lectiu d'ultradreta Somatemps, tenia la intenció d'anar fins al punt de trobada de la concentració antifeixista ja que, asseguren, "no són benvinguts en aquella zona". Però a mig camí s'ha trobat amb un cordó policial que els ha barrat el pas per evitar enfrontaments.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid