Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
moviment veïnal
La Favb i l'Ajuntament de Barcelona renoven el conveni d'assessorament urbanístic
30/11/2017 Territori

La Favb ha signat aquest matí el nou Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Barcelona i la federació per a la gestió de l'assessorament veïnal en els processos d'implicació ciutadana en les transformacions urbanes.

El conveni permet a la Favb oferir assessorament tècnic urbanístic a les AV federades, un recurs que es consolida com a fonamental dins els serveis que ofereix l'entitat.

Permet una major comprensió dels aspectes més tècnics dels projectes, així com un millor accés a la informació, i facilita l'elaboració de propostes i modificacions sòlides. Situa per tant les AV com a actors més capacitats en els processos participatius i millora la qualitat i el sentit d'aquests.

Com a exemples, el conveni actual s'ha aplicat al seguiment de la reforma de les Glòries, la pacificació de l'avinguda Meridiana, la reformulació del 22@ al Poblenou, l'encaix de l'Espai Barça a les Corts o el Pla de Barris.

El Conveni té caràcter bianual i, mantenint el pressupost, millora les condicions establertes en l'anterior.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid