Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP-Crida per Girona denuncia que el PSC manté càrrecs de confiança al govern gironí

La formació rupturista ho considera una mostra més que el trencament de l’acord PDeCat-PSC va ser una “teatralització”

30/11/2017 Política
CUP-Crida per Girona CUP-Crida per Girona
La CUP-Crida per Girona ha explicat avui que Òscar Aparicio, militant del PSC i càrrec directiu posat pel PSC a l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament de Girona quan Madrenas i Paneque van arribar a un acord de govern, no ha estat cessat. Aquest fet contradiu de forma expressa el trencament d’acord que van anunciar les formacions gironines ara fa unes setmanes i mostra com més enllà del canvi de regidories Madrenas manté un acord tàcit amb una de les formacions que han validat l’aplicació del 155.

Pels cupaires, la permanència d’Aparicio i el vot afirmatiu al nou cartipàs per part del PSC se sumen a les declaracions de Sílvia Paneque on explicava que els projectes impulsats per ells tenien la garantia que es desenvoluparien sense cap canvi. Tot plegat, per la CUP-Crida per Girona, mostra com el trencament del PDeCat i el PSC va ser una “teatralització” davant del moment polític de l’aplicació del 155, que compta amb el suport del socialistes. En aquest sentit, la formació creu que la transparència i el rigor, pilars fonamentals de qualsevol govern municipal, queden tocats amb actituds i mitges veritats com les que s’estan vivint per part del PDECAT i el PSC.

Així doncs, el grup independentista considera que “el PSC i el PDeCat comparteixen 100% el model de ciutat i també l’organigrama d’un ajuntament amb un excés de càrrecs directius posats a dit”, la qual cosa és comprovable amb fets com els denunciats pels cupaires. Cal tenir en compte que en la votació de l’últim cartipàs, Madrenas va afegir un nou càrrec a dit a l’àrea d’urbanisme que va comptar amb el suport del PSC. La CUP-Crida per Girona afirma que aquest nou càrrec podria ser un acord amb el PSC per poder mantenir el seu càrrec de confiança de direcció dels serveis socials de la ciutat.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid