Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L’espanyolisme d’arrel franquista i la República catalana naixent
02/11/2017 Hemeroteca

Tot i el dificultós naixement de la República catalana (mig d’amagatotis, amb fòrceps i amb energúmens agressius al voltant) déu-n’hi-do la devastació que està produint entre els rengles de l’espanyolisme. Sentia adés a la ràdio el president Montilla embarbussar-se davant Mònica Terribas, clamant al cel perquè el President Puigdemont no es lliurava a la “justícia” espanyola (!!)...

La petita República continua despullant reis, polítics, periodistes i no diguem res de l’aparell policial i judicial perquè ja ha nascut despullat (com a continuació del franquisme). L’espanyolisme que mana actualment a l’estat espanyol és l’espanyolisme d’arrel franquista, aquell que està integrat per tots els estaments que s’han enriquit (o pretenen enriquir-se) amb el manteniment d’aquest negoci fraudulent que és l’estat espanyol. En Montilla i la seva família més pròxima podrien explicar què els ha permès en benefici propi aquest règim polític del 78 des de la política municipal. L’espanyolisme d’arrel franquista és això: negocis fàcils, ocultació de la corrupció i ulls clucs contra la repressió: per això estan tan nerviosos perquè saben que com més s’afermi la República catalana més s’anirà enfonsant el seu modus vivendi fraudulent.

Sentirem molts escarafalls però ningú podrà negar la netedat del procés polític que ens ha portat fins aquí. Per un sarcasme més que ha posat en evidència l’avanç cap a la independència, les persones perseguides i amenaçades amb la presó o ja empresonades, pateixen la repressió del sistema polítocojurídic franquista espanyol pel fet d'haver avançat al màxim en l'aplicació del programa polític electoral pel qual havien estat votats: "la Independència de Catalunya". En un entorn estatal en què l’engany electoral, la mentida i l’estafa senyoregen, la lluita per la Independència torna a deixar despullats paràsits i mentiders.

Carles Castellanos

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid