Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#155
Impulsen la campanya "#del155alaRepública :: Aturem el 155 als centres de treball"

Ja hi ha confirmades una vintena d'assemblees als centres de treball de la Generalitat i la Intersindical no descarta la realització d'una gran assemblea pública. Demà al migdia hi ha una concentració i assemblea a l'Agència de Residus de Catalunya

14/11/2017 Política

La Intersindical-CSC i la sectorial d'Administració pública de l'ANC estan portar a terme una campanya a dins de l'administració de la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu d'organitzar la resposta dels treballadors i treballadores públics a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola.

Aquesta campanya consisteix en el repartiment de propaganda, en la realització d'assemblees informatives als centres de treball i, eventualment, podrà comportar també alguna mobilització en contra d'aquesta situació neocolonial a la qual s'està sotmetent el nostre país. De moment hi ha programades unes 20 assemblees als centres públics de treball.

La campanya disposa d'un web i d'un formulari de contacte per tots aquells treballadors que vulguin sumar-s'hi. Tothom que vulgui organitzar una assemblea al seu centre de treball també pot enviar un correu electrònic a l'adreça de la campanya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid