Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Revolució Russa
Endavant commemmora a Barcelona el centenari de la Revolució Russa
16/11/2017 Política

La sal d’actes del CADCI acollirà, el proper divendres a les 19h, un acte per commemorar el centenari per de la Russa. Endavant (OSAN) ho ha organitzat eb aquest indret, ja que és un lloc  carregat de simbolisme, ja que va ser allà on diversos militants del Partit Català Proletari i del Partit Comunista de Catalunya van caure lluitant per defensar l’Estat Català proclamat per Lluís Companys el 6 d’octubre de 1934.

Rs comptarà amb la paticipació de la portaveu nacional d’Endavant, Isabel Vallet, i es comptarà també amb la intervenció de Neil Davidson. Davidson és un historiador i escriptor escocès, que ha publicat diverses obres sobre la sociologia de les revolucions. És militant de RISE i un dels impulsors de RS21, un espai de debat i reflexió marxista a internet.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid