x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Brussel·les
Els diputats de la CUP-CC visiten Carles Puigdemont

Anna Gabriel i Benet Salellas s'han desplaçat a Brussel·les per trobar-se amb els membres del govern legítim de Catalunya

10/11/2017 Política
Ahir dijous i avui divendres, els diputats Anna Gabriel i Benet Salellas, en representació de la CUP-CC han estat a Brussel·les, on s'han reunit amb el president Carles Puigdemont per una banda i amb els consellers Toni Comín, Clara Ponsatí, Lluís Puig i Meritxell Serret, per l'altra.

El motiu de les trobades ha estat, en primer lloc, mostrar el suport de la CUP-CC cap a la part del govern legítim i republicà de la Generalitat que queda en llibertat. Un suport especialment intens en el moment de repressió democràtica que viu Catalunya amb l'aplicació del 155 i la dissolució d'un parlament democràtic per part de PP, Cs i PSC.

A les trobades s'ha mostrat la necessitat de seguir denunciant a tots nivells, també en l'àmbit internacional, l'absència de garanties democràtiques i de respecte de drets fonamentals que suposa el règim 78.

Anna Gabriel ha posat èmfasi en el poder judicial espanyol i en l'actitud de venjança cap a Catalunya: “Això no és un problema del govern del PP, és estructural: fiscalia, jutges i policia són l'espina dorsal d'aquest règim del 78 que es demostra incapaç de reconèixer drets i que només sap reprimir aquells que els exerceixen”

A les reunions s'ha aprofitat per compartir la preocupació pel fet de que vuit consellers es mantinguin empresonats i la continuïtat de l'ofensiva repressiva cap a la mesa del Parlament.

D'aquesta manera, també s'ha posat sobre la taula que les estratègies i decisions preses durant els darrers mesos no havien imaginat que la resposta de l'estat seria repressiva, antidemocràtica i sense voluntat de solucions.

Valora
Rànquings
  1. Jesús Rodríguez: ‘Unitats especialitzades de la Guàrdia Civil tenien la missió d’assaltar el palau i el parlament’
  2. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  3. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  4. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  5. Per què la República Catalana no és (encara) un Estat?
  6. Què hauria passat si...?
  7. L’ANC presenta el concert en favor de l’alliberament dels presos polítics, que destinarà els beneficis a la Caixa de Solidaritat
  8. La CUP, partit de centre
  9. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  10. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid