Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat pesos polítics
Els Comitès de Defensa de la República fan una crida per aturar el país

Els més de 172 CDR constituïts arreu del país també exigeixen l'alliberament immediat "dels que han estat empresonats per les seves idees".

05/11/2017 Política

Els Comitès de Defensa de la República (CDR), reunits ahir a Manlleu, van acordar fer "una crida a participar a les diverses mobilitzacions descentralitzades des del proper dilluns a primera hora del matí. A partir de dimecres fem un pas endavant, que la Unió Europea ens escolti; bloquegem l'economia, encara que l'Estat espanyol ens intenti impedir l'exercici del nostre dret a vaga".

En el comunicar que han fet públic afirmen que "Amb la consolidació de la xarxa de veïns i veïnes que van fer possible la celebració del referèndum de l’1 d’octubre, estem preparats per defensar la República de forma pacífica però contundent”.

També exigeixen l'alliberament immediat "dels que han estat empresonats per les seves idees.  Tanmateix, traslladem tot el nostre caliu als presos polítics i a les seves famílies. Tindran tot el suport del nostre poble quan calgui, pel que calgui".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid