Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ells ho han donat tot per nosaltres

La repressió de l'Estat ha colpejat Catalunya amb força els últims mesos. Tots els ciutadans, sense distinció, n'hem estat víctimes. Les nostres institucions han estat usurpades i la nostra autonomia, intervinguda. Però l'Estat s'ha acarnissat amb els que han liderat aquest moviment col·lectiu des de les institucions i les entitats sobiranistes. Els representants legítims de la ciutadania de Catalunya són avui a la presó i a l'exili per haver estat fidels al mandat popular.

 

El president i quatre consellers del Govern són a l'exili i el vicepresident i set consellers de la Generalitat estan empresonats preventivament en presons espanyoles sense cap justificació. També hi són els representants de dues entitats cíviques de gran trajectòria. La decisió de la jutgessa ha estat un cop molt dur per a totes les famílies i entorns dels represaliats. L'alta quantia de les fiances no són cap garantia, sinó una venjança que vol enfonsar econòmicament les seves vides i les de tots els que els envoltem.

 

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d'escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d'ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

 

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn. No els deixarem sols!

 

 

Fes un donatiu!

 

Butlleta de Soci

 

 

 

Associació Catalana pels Drets Civils 
Alberes 2, 2-3
08017 Barcelona
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid