Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga General
El sindicat USTEC-STEs s'afegeix a la vaga general del 8N

El sindicat USTEC-STEs s'afegeix a la vaga genera del 8N convocada per la Intersindical-CSC, que ja suma la COS i la secció d'educació de la CGT i la secció de treballadors de la CGT de l'ajuntament de Barcelona

04/11/2017 Laboral

El sindicat USTEC-STEs, majoritari entre els docents, també s'ha afegit la vaga general convocada per al pròxim 8 de novembre a Catalunya, que va convocar la Intersindical-CSC.

També han mostrat el suport a aquesta vaga sindicats altres sindicats com la COS i la secció d'educació de la CGT i la secció de treballadors de la CGT de l'ajuntament de Barcelona. Ara per ara, els dos sindicats majoritaris, CCOO i UGT, no s'hi han compromès i mostren l'equidistància habitual en aquestes convocatòries compromeses.

La convocatòria de la vaga general de la Intersindical-CSC es fa en protesta per la "regressió de drets socials" i la precarietat laboral a Catalunya. Es tracta d'una vaga que Foment del Treball ha amenaçat que portarà davant la justícia. En aquest sentit, aquest grup de la patronal ha anunciat que presentarà dilluns una demanda de procediment col·lectiu al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per declarar il·legal la vaga general del 8 de novembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid