x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Denuncien que la policia espanyola va detenir i agredir un militant d'ARRAN
13/11/2017 Política

Arran i Alerta Solidària  han denunciat a través de les xarxes socials que dissabte al migdia un militant de l'organització d'Arran de  Premià va ser detingut mentre es manifestava davant la comissaria de la policia espanyola de la Via Laietana.

Diuen que el jove va ser conduït a l'interior de les dependències policials, i quatre agents el van arraconar sota les escales, on no hi ha càmeres de videovigilància, per tot seguit clavar-li "bufetades i puntades a les cuixes i als genolls". Posteriorment va ser conduït a les dependències policials, on, segons Arran, "també va rebre comentaris vexatoris". A mitja tarda, el militant va ser posat en llibertat amb càrrecs per resistència i desobediència a l'autoritat. L'organització juvenil independentista ha denunciat que "no es tracta d'un cas aïllat".

Han remarcat que les agressions de l'1-O i la detenció de dos joves de Tàrrega que van denunciar que van ser "greument apallissats per part de la policia espanyola". "Davant la seva impunitat, nosaltres alcem la veu per denunciar-ho i continuarem prenent els carrers, hem perdut la por", ha reblat l'organització en un comunicat difós a través de les xarxes socials.

Valora
Rànquings
  1. Jesús Rodríguez: ‘Unitats especialitzades de la Guàrdia Civil tenien la missió d’assaltar el palau i el parlament’
  2. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  3. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  4. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  5. Per què la República Catalana no és (encara) un Estat?
  6. Què hauria passat si...?
  7. L’ANC presenta el concert en favor de l’alliberament dels presos polítics, que destinarà els beneficis a la Caixa de Solidaritat
  8. La CUP, partit de centre
  9. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  10. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid