Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Brussel·les
Concentració a Brussel·les per demanar l'alliberament dels presos polítics
13/11/2017 Política

Més de 1.500 persones s'han manifestat aquest diumenge a Brussel·les per demanar la llibertat dels consellers del govern i Jordi Sànchez i Jordi Cuixart empresonats, contra l'aplicació de l'article 155 i el lliure retorn del president i consellers exiliats.

A la marxa hi han participat, el consellers Toni Comín, ClaraPonsatí i Meritxell Serret, que són a Brussel·les al costat del legítim president de la Generalitat, Carles Puigdemont, també han participat en la marxa.

La mobilització estava convocada per l'ANC del Benelux (Bèlgica, Holanda i Luxemburg) al parc 'Cinquantenaire'. Durant la protesta, festiva, reivindicativa, pacífica i democràtica, també  s'ha criticat a la Unió Europea per no intervenir davant l'actuació de l'Estat espanyol contra Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid