Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
21D
Carles Riera encapçalarà la llista de la CUP-CC a la demarcació de Barcelona i Mireia Boya ho farà a Ponent

Natàlia Sànchez, a les comarques nord-orientals, i Xavier Milian, al Camp i Terres de l'Ebre. Cal destacar que l'escriptora i traductora catalana Bel Olid acompanyarà a la llista a Carles Riera en el sisè lloc.

16/11/2017 Política

Aquest dimecres s'han donat a conèixer les persones proposades pel Secretariat Nacional de la CUP per a les properes eleccions del 21 de desembre. Els primers llocs per la demarcació de Barcelona que se sotmetrà a ratificació de la militància és la següent: Carles Riera, Maria Sirvent, Vidal Aragonés, Maria Ballester, Jordi Salvia, Bel Olid, Ramon Vancells, Maria Rovira, Arnau Comas i Núria Gibert.

Els dos primers llocs per les comarques nord-orientals són la regidora a l'Ajuntament de Figueres de Natalia Sánchez i l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà. Per les comarques de Ponent, Vall d'Aran i Pirineus, la diputada Mireia Boya i el regidor de Crida per Lleida-CUP, Pau Juvillà i pel Camp i les Terres de l'Ebre, el regidor a l'Ajuntament de Reus, Xavier Milian i Josep Mañé d'el Vendrell.

Ara, la militància ratificarà o no, la proposta per via telemàtica. Té de temps fins aquesta tarda, ja divendres s'ha de presentar la candidatura davant la Junta Electoral.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid