Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Arran Lleida denuncia persecució política per part del govern de La Paeria de Lleida
13/11/2017 Drets i Llibertats
Fa 4 mesos, Arran Lleida denunciava que La Paeria multava 5 joves de l'organització amb una multa de més de 500 euros per empaperar 4 cartells en un contenidor abandonat. A conseqüència d'aquests fets, l'organització juvenil de l'Esquerra Independentista va interposar diversos recursos contra l'Ajuntament de Lleida.
En les al·legacions presentades, s'ha denunciat que s'havia interposat cinc denúncies contra cinc a joves quan NOMÉS un d'aquests joves estava encartellant i què per tant, la denuncia no s'ajusta als fets succeïts. 

A més, també l'organització de joves rebutja un agreujant a la multa que interposen contra els joves amb l’excusa que la Guàrdia Urbana va interceptar 118 cartells als joves que suposadament també haurien estat penjats en llocs no autoritzats, malgrat que aquests no havien estat penjats, no disposaven de cola per fer-ho i desconeixien si la intencionalitat era penjar els cartells en llocs no autoritzats.
Considera que malgrat tot, l'Ajuntament de Lleida no ha atès cap de les peticions i ha insistit amb la intenció de fer efectiva la sanció a 5 joves. Finalment, doncs, després de fer efectiu el pagament de la sanció administrativa, Arran Lleida volem denunciar que el comportament de La Paeria i en concret de la regidora Montse Parra només respon a una voluntat de persecució política amb una multa del tot inacceptable i desorbitada.
Per al joves,  el PSC Lleida només pretén perseguir l’activitat d’un col·lectiu crític amb l’estat de la ciutat i del seu govern a través d’ofegar-lo amb aparents sancions administratives fent ús de les ordenances municipals per silenciar les veus dissidents i per evitar la difusió i l’expressió de les seves activitats. Malauradament no és aquesta l’única vegada que l’Ajuntament de Lleida té actuacions discriminatòries respecte de militants independentistes.
Cal recordar que el passat 12 de juliol, la  Paeria va multar Arran Lleida amb 500 euros per enganxar 4 cartells en un contenidor abandonat http://lleida.arran.cat/2017/06/12/la-paeria-multa-arran-lleida-amb-500-euros-per-enganxar-4-cartells-en-un-contenidor-abandonat/
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid