Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lliure retorn dels exiliats
Alcaldies de la CUP a Brussel·les

Alcaldies de la CUP seran aquest dimarts a Brussel·les per donar suport al Govern legítim i denunciar la repressió i la vulneració de drets per part de l'estat espanyol

06/11/2017 Política

Les alcaldies de Sabadell, Celrà i Cerdanyola del Vallès participaran aquest dimarts a Brussel·les en els actes convocats per donar suport al govern legítim de Catalunya i denunciar la repressió i vulneració de drets per part de l'estat espanyol amb, entre d'altres, l'empresonament dels consellers del Govern i els presidents d'Òmnium i l'ANC Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

D'aquesta manera, la comitiva d'alcaldies de la CUP se suma a la convocatòria realitzada per l'Associació de Municipis Independentistes (AMI) i l'Associació de Municipis de Catalunya (ACM). La comitiva té prevista la seva sortida des del Prat cap a les 10 del matí d'aquest dimarts 7 de novembre i la majoria d'activitat reivindicativa es desenvoluparà a un lloc per determinar de Brussel·les a la tarda.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid