Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
21D
La CUP-CC manté la marca del 27S15 per a les properes eleccions

La formació no renunciarà a la implantació de la República

12/11/2017

L'assemblea nacional de la CUP ha decidit presentar-se a les eleccions del 21D amb la marca CUP-Crida Constituent, la mateixa amb la que es va presentar a les passades eleccions del 27S de 2015. Ha guanyat aquesta opció per un 64% dels vots enfront d'una llista civil sense polítics, que ha tingut un suport del 12,59% i la de participar en una coalició d'esquerres amb un 21,72%. Ara bé, cal remarcar que aquest cop, no exclou que es puguin incorporar persones a títol individual a la candidatura del món de l'esquerra.

Les tres propostes

A.- "La CUP-CC aposta per una llista ciutadana de país, sense polítics, destinada a guanyar en vot i escons, a no formar govern i provocar eleccions constituents al cap de tres mesos del 21-D. Si això no és possible la CUP es presentarà en solitari amb un acord polític el més ampli possible però que parteixi de la defensa de la independència, la República i la justícia social".

B.- "La CUP aposta per participar en una coalició o llista el més àmplia possible, que defensi República, amnistia i llibertat dels presos polítics d'acord amb la proposta 11.5 de la ponència". En aquesta proposta, s'advoca per aliar-se amb els sectors rupturistes de Podem i els comuns.

C.- "La CUP-CC aposta per liderar una candidatura el més àmplia possible, clarament rupturista, independentista i d'esquerres".

La CUP no renunciarà a la implantació de la República

La diputada Anna Gabriel ha assegurat que la CUP es presenta a les eleccions malgrat que siguin "il·legítimes" i "imposades" però que té "més sentit que mai" que l'esquerra independentista i l'anticapitalisme hi tinguin veu. "Ho devem a la gent de l'1-O, de la vaga general i del 8 de novembre", ha dit.

Tambá ha manifestat que la formació no renunciarà a la implantació de la república i només mantindran aliances amb aquelles formacions que recollin el mandat sorgit del resultat del referèndum i que que treballarà per la "conquesta" dels nous drets socials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid