Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la llibertat
“Músics per la Llibertat” organitza un concert multitudinari "en defensa del Govern legítim de la Generalitat de Catalunya"
29/11/2017 Política

“Músics per la Llibertat” ha organitzat un concert multitudinari "en defensa del Govern legítim de la Generalitat de Catalunya" pel proper diumenge 3 de desembre a les 13:00 a la plaça d’Espanya de Barcelona. Com a músics, consideren que la música és el mitjà idoni per fer sentir la seva veu i defensar els valors que ens representen: la democràcia i la llibertat.

L'entitat fa fies que ha començat a difondre el formulari de les inscripcions per participar-hi i espera superar els 10.000 músics i cantaires. "Davant la repressió antidemocràtica de l'estat espanyol, responem amb fermesa, fent sentir la veu de tot un poble", destaca en el document que permet formar part d'aquest singular esdeveniment.

"Músics per la Llibertat" ja va fer un esdeveniment similar el 28 de setembre a la plaça de la Catedral de Barcelona per donar suport a la celebració del referèndum de l'1 d'octubre. En aquella ocasió va reunir 3.000 músics i cantaires.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid