Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLuita institucional
TMB veta que la CUP cedeixi el seu lloc al Consell d'administració als sindicats combatius de Bus i Metro

La formació no assistirà demà al Consell d'administració de TMB i decidirà en els propers dies quines opcions li queden per poder cedir el seu seient al Consell d'administració.

18/10/2017 Política

Enric Cañas, Conseller delegat de TMB, ha vetat la presència de la persona designada per la CUP per assistir al Consell d'administració de demà dimecres. En aquest cas un membre del sindicat Solidaritat Obrera de Metro.

Com es va informar la setmana passada la CUP havia decidit cedir la seva plaça als sindicats combatius de Bus i Metro per que així puguin fer arribar les seves propostes i denuncies directament a la Direcció d'aquesta empresa pública.

Cal recordar que mesos enrere el mateix Enric Cañas va informar a la CUP que el seu membre del Consell podia ser substituït per qualsevol persona en coincidir-li el Consell amb una Comissió de l'Ajuntament, ahir va fer arribar primer un missatge a la CUP advertint que només es podia substituir un membre del Consell per un altre membre del Consell i avui un segon missatge canviant de nou el missatge dient que podia ser un membre del seu equip o grup, tècnic o polític, de la institució que representi (ajuntament o AMB). Com a CUP s'ha fet arribar el nom de la persona elegida i la resposta ha sigut que no se'l permet assistir.

Per a la informació, un cop més la Direcció de TMB, amb Mercedes Vidal com a Presidenta, dóna exemple d'opacitat i manca de democràcia.

Davant que aquesta situació, la CUP ha decidit no assistirà demà al Consell d'administració de TMB i en els propers dies comunicarà quines opcions li queden per poder cedir el seu seient al Consell d'administració.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid