Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
per la republica
Sabadell per la República s'adhereix a la Taula per la Democràcia
19/10/2017 Política
La junta de Sabadell per la Repúblicaha acordat adherir-nos al manifest emès el passat dia 27 de setembre per la Taula per la Democràcia, i col·laborar en aquelles iniciatives que es puguin dur a terme a la nostra ciutat per donar una resposta unitària i coordinada en defensa de les institucions catalanes i els drets fonamentals davant la vulneració d’aquests drets que s’està produint els darrers dies.

La Taula està impulsada entre altres per les següents entitats, sindicats i organitzacions de la societat civil catalana: Associació Catalana d’Universitats Públiques ACUP; l’Assemblea Nacional Catalana; Consell Nacional de la Joventut de Catalunya; CCOO de Catalunya; Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya CONFAVC; Federació d’Assemblees de Pares i Mares de Catalunya FAPAC; LaFede.cat – Organitzacions per la Justícia Global; Òmnium Cultural; Unió de Federacions Esportives de Catalunya UFEC; Unió General de Treballadors UGT; Unió de Pagesos; i Lafede.cat.

A Sabadell la Taula per la Democràcia a Sabadell també la impulsen: Casal de Cuba, Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVSabadell), Roda per la Pau, Súmate, i Tant si com no.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid