Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
Presentació de la plataforma "En Peu de Pau" per fomentar i instruir en l’acció no-violenta durant les mobilitzacions
18/10/2017 Política

La plataforma "En Peu de Pau" s’ha presentat en roda de premsa aquest dimecres i té com a objectiu fer pedagogia de la no violència i la difusió dinformació, missatges i consignes de comportament que evitin que les manifestacions acabin amb cap mena de disturbis o incidents.

Membres de la  plataforma han explicat que preparen tallers per preparar així persones que puguin instruir en les formes d’acció i protesta no-violenta, de cara a estendre el manteniment del caràcter pacífic de les mobilitzacions.

"En Peu de Pau" està constituït  per entitats i col·lectius que ja fa temps que participen en mobilitzacions, que n’organitzen o que donen suport a iniciatives pacifistes. Així, participen al seu ens coordinador col·lectius de bombers, FundiPau, el Centre UNESCO, Universitats per la República, Casa Nostra Casa Vostra, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la Intersindical, la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge, col·lectius d'agents rurals, col·lectius de pagesos, el CIEMEN i els Comitès de Defensa del Referèndum.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid