Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cooperatives
Presentació a Berga del Mapa de l’Economia Social i Solidària de la Catalunya Central i del Catàleg de Bones Pràctiques
06/10/2017 Economia
L’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central presenta aquest dilluns dues de les eines més importants que ha elaborat al llarg d’aquest seu primer any de funcionament, el Mapa de l’Economia Social i Solidària de la Catalunya Central i el Catàleg de Bones Pràctiques de l’Economia Social i Solidària de la Catalunya Central.

Es tracta de dos treballs que situen exactament l’Economia Social i Solidària en el punt on es troba actualment a la Catalunya Central, censant i elaborant una fitxa de cadascuna de les cooperatives que estan operant en el territori, i detallant-ne algunes de les bones pràctiques que fan de l’economia social i solidària un model més just, equitatiu i responsable.

 Durant la roda de premsa, la coordinadora de l’Ateneu, Alba Rojas, i la delegada del Govern, Laura Vilagarà, també faran un balanç d’aquest primer any de funcionament de l’Ateneu. Tot seguit, després de la roda de premsa, es farà la tercera Taula Territorial de l’Ateneu, on participen cooperatives i administracions de les sis comarques de la Catalunya Central.

 

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid