Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la república
Poble Lliure emplaça al Parlament a fer una Declaració Formal d'Independència

L’organització independentista Poble Lliure constata que l’única via a la democràcia per al poble català passa per la declaració d’independència com a acte de ruptura i l’obertura d’un procés constituent de la nova República Catalana.

06/10/2017 Política
Poble Lliure, en un comunicat emès avui, 6 d’octubre de 2017, apunta que l’única via a la democràcia per al poble català passa per la declaració d’independència com a acte de ruptura i l’obertura d’un procés constituent de la nova República Catalana, procés que haurà de ser refrendat democràticament sota l’empara d’una legalitat sobirana concordant amb el dret internacional, tal i com estableixen les lleis de referèndum i de transitorietat jurídica aprovades pel Parlament de Catalunya.

En aquest sentit, els independentistes emplacen al Parlament de Catalunya a fer una Declaració formal d’Independència i demanen al conjunt de la comunitat internacional que expressi el seu suport a la lluita democràtica del poble català reconeixent la nova República i facilitant el procés de negociació per a fer-la efectiva.

En paraules del seu portaveu Guillem Fuster, criden al conjunt del poble català a seguir mobiltzant-se “en defensa dels nostres drets i llibertats, a exigir la retirada immediata de les forces d’ocupació desplegades a Catalunya i a donar suport a les nostres institucions, els nostres representants polítics i els nostres servidors públics.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid