Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la república
Poble Lliure emplaça al Parlament a fer una Declaració Formal d'Independència

L’organització independentista Poble Lliure constata que l’única via a la democràcia per al poble català passa per la declaració d’independència com a acte de ruptura i l’obertura d’un procés constituent de la nova República Catalana.

06/10/2017 Política
Poble Lliure, en un comunicat emès avui, 6 d’octubre de 2017, apunta que l’única via a la democràcia per al poble català passa per la declaració d’independència com a acte de ruptura i l’obertura d’un procés constituent de la nova República Catalana, procés que haurà de ser refrendat democràticament sota l’empara d’una legalitat sobirana concordant amb el dret internacional, tal i com estableixen les lleis de referèndum i de transitorietat jurídica aprovades pel Parlament de Catalunya.

En aquest sentit, els independentistes emplacen al Parlament de Catalunya a fer una Declaració formal d’Independència i demanen al conjunt de la comunitat internacional que expressi el seu suport a la lluita democràtica del poble català reconeixent la nova República i facilitant el procés de negociació per a fer-la efectiva.

En paraules del seu portaveu Guillem Fuster, criden al conjunt del poble català a seguir mobiltzant-se “en defensa dels nostres drets i llibertats, a exigir la retirada immediata de les forces d’ocupació desplegades a Catalunya i a donar suport a les nostres institucions, els nostres representants polítics i els nostres servidors públics.

Valora
Rànquings
  1. La web "Adéu Ibex35" informa com fer el canvi a un consum ètic, sostenible i de proximitat
  2. La Flama del Canigó arribarà a Hamburg, Brussel·les, Ginebra i Edimburg
  3. Poble Lliure emplaça totes les forces independentistes d’esquerres i basades en la radicalitat democràtica a crear una direcció estratègica compartida
  4. Rebuig a l'acte de la Fundación Princesa de Girona a Vilablareix
  5. Un mort al passatge de la Camèlia número set
  6. La Universitat de Granada pressiona a la plataforma Andalusia pel dret a decidir per impedir la conferència de la CUP
  7. No perdem el nord
  8. Jo odio
  9. Nerea Barjola: “El relat dels mitjans sobre el cas de ‘La Manada’ segueix el mateix patró que el de les noies d’Alcàsser”
  10. Dilemes de la solidaritat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid